Política de Privadesa

Política de privadesa i avís legal
Política de privadesa
A través d’aquest lloc web no es demanen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.
Amb la finalitat d’oferir-vos el millor servei i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la freqüència d’utilització. A aquest efecte, Església de Déu Espai Ample a Girona utilitza la informació estadística elaborada pel

Proveïdor de Serveis d’Internet.
El portal del qual és titular Església de Déu Espai Ample a Girona conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privadesa dels quals són alienes a la de l’Església. En accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privadesa i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador. Podeu obtenir més informació sobre les galetes que utilitza aquesta pàgina web a l’apartat Política de galetes.

Informació bàsica sobre protecció de dades
A continuació, us informem sobre la política de protecció de dades d’Església de Déu Espai Ample a Girona.

Responsable del tractament
Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de l’interessat seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat d’Església de Déu Espai Ample a Girona.

Finalitat
La finalitat del tractament de les dades es detalla als formularis de contacte a través dels quals es demanen les dades personals.
La comunicació de les vostres dades bàsiques de contacte és imprescindible perquè us contactem i responguem a la vostra sol·licitud o consulta.

Legitimació o base jurídica
Únicament tractarem les vostres dades personals en base al consentiment prestat per vostè mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa.
Conservació de dades
Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es demanen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat.

Cessió de dades
Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions als jutges i tribunals.

Drets dels interessats
Podeu retirar el consentiment prestat en qualsevol moment i podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, de limitació i oposició al vostre tractament, davant del responsable del tractament, enviant un correu electrònic a datos@espaiample.com.

Delegat de protecció de dades
El delegat de protecció de dades és la persona física o jurídica que assessora el responsable o l’encarregat del tractament sobre les obligacions del RGPD i la resta de normativa aplicable en protecció de dades, i supervisa el compliment d’aquella i de les polítiques del responsable o encarregat tractament, a més d’actuar com a punt de contacte de l’AEPD per a qüestions relatives al tractament de dades personals.
El nostre delegat de protecció de dades és Herbert Meza Balioni, i podeu contactar-vos per conèixer més sobre el tractament de les vostres dades personals per aquesta entitat, al vostre domicili al Carrer Barcelona 50, Girona (17005), oa l’adreça de correu electrònic protecciondatos@ espaiample.com.

Avís legal
El titular del present portal és Església de Déu Espai Ample a Girona, inscrita al Registre d’Entitats Religioses amb el número 021350, amb NIF R1700614-I, domicili a la Carrer Barcelona,50, de Girona, codi postal 17005.

Propietat intel·lectual i industrial
El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a Església de Déu Espai Ample a Girona i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts
Església de Déu Espai Ample a Girona, no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal. Tampoc no responem per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.
Església de Déu Espai Ample a Girona es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web sense avís previ, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.
Església de Déu Espai Ample a Girona no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades provocades per l’ús d’aquesta informació.

Llei aplicable
La llei aplicable en cas de disputa o conflicte dinterpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.

Scroll al inicio